Handelsclub

De Noordster Handelsclub, dé handelsclub in het noorden!

De Noordster Handelsclub brengt ondernemers, beslissers, directieleden, (commercieel) managers en specialisten uit allerlei branches, van kleine, middelgrote èn grote bedrijven, bij elkaar.

Leden van de Noordster Handelsclub leggen nieuwe contacten en vergroten hierdoor uiteraard hun netwerk en naamsbekendheid.

De 'geestelijke vader' van de Noordster Handelsclub, Roorda, is tevens initiatiefnemer van de verkiezing 'onderneming van het jaar' in de provincie Groningen en ook in de provincie Drenthe.

De Noordster Handelsclub heeft de afgelopen 30 jaar, in het noorden van Nederland, in vele branches een groot netwerk opgebouwd, onder andere op het gebied van:

export, industrie, industriële services, crowd-funding, metaal, milieu, (groene) energie, bouw, techniek, scheepvaart, verpakkingen, karton, papier, voeding, biotech, recycling, engineering, pharmacie, chemie, safety, milieutechniek, installateurs, water, assemblage, dienstverlening, staal - en coating, grond - en wegenbouw, industriële bouw, groothandel, grondstoffen, toeleveranciers, transport, isolatie, hijstechniek, uitzendbranche, carrosserie, bedrijfskleding, hoogwerktechniek, bouwmaterialen, bedrijfswageninrichting, pompen, houtconstructie, groenvoorziening, luchttechniek, project ontwikkeling, gebiedsontwikkeling, hydrauliek, datacentra, telecom, autolease, payroll, incasso, kunststof, drukwerk, deuren, lijmen, verf - en lak, stucadoor/stucwerk, brandbeveiliging, ICT, schoonmaak/specialistische reiniging, zonnepanelen, architectuur, trappen, archief, afvalverwerking, riool, webdesign, ingenieurs etc. etc.

Laat de Noordster Handelsclub ook uw navigator zijn in het noorden; stabiel, helder en richtinggevend!

Al sinds mensenheugenis worden de sterren aan het hemelfirmament bekeken en bestudeerd door astronomen. Plaats en richting bepalen aan de hand van de sterren is een indrukwekkende en eeuwenoude wetenschap, die nog steeds wordt beoefend door onder andere zeelieden. De Noordster is de navigerende ster bij uitstek! De naam, Noordster Handelsclub, is daarom gebaseerd op de betekenis van de Polaris, ook wel Noordster of Poolster genoemd. De Noordster is de enige ster aan de noordelijke nachthemel die niet lijkt te bewegen. Hij staat recht boven de Noordpool. Dus, als je deze ster hebt gevonden, dan weet je precies waar het noorden is. Om de Noordster te vinden, zoek je eerst het bekende 'steelpannetje', een groep van zeven sterren. Drie van deze sterren vormen de steel en vier sterren de vorm van de pan zelf. Stel je dan een lijn voor die de twee sterren aan het uiteinde van de pan verbindt. Als je die lijn naar rechts omhoog doortrekt, is de eerste heldere ster die je ziet, bij een heldere nacht, de Noordster!