Nieuws

noordster.org

JB SLOOPTECHNIEK BV PRECIES.

JB Slooptechniek BV is een modern, vooruitstrevend bedrijf op het gebied van sloop – en demontage werkzaamheden. Directeur Jan Jonker is al meer dan 31 jaar actief in de sloop – en asbestbranche. Het opnemen en begeleiden van renovatie – en complexe sloopwerkzaamheden zijn hem op het lijf geschreven, waarbij overleg en betrokkenheid met de opdrachtgever uiteraard vanzelfsprekende kenmerken zijn.

Lees verder

noordster.org

TO-MANAGE BLIJFT BESTAAN, LAADPAAL – ADVIES KOMT ERBIJ!!

Vorig jaar heeft René Pettinga zich als interim-professional aangesloten bij het unieke, noordelijke en inmiddels landelijke Noordster, specialisten handelsplatform voor Industrie, Bouw en Techniek.

Lees verder

noordster.org

GoWorkforce Brand Launch Event | IQ-Pass

Vol trots presenteert IQ-Pass International, onderdeel van Boels Rental, dé nieuwe digital safety solution: GoWorkforce. Een compleet ingerichte digitale safety suite die de access control, safety- en contractor management van jouw organisatie naar een hoger niveau tilt. ​

Lees verder

noordster.org

Fripel | Nordpellets uit de regio, voor de regio

Nordpellets van Fripel zijn bijzondere pellets en zorgen voor een zeer hoog rendement.

Lees verder

noordster.org

Voorbij Funderingstechniek | De specialist in het leveren van draagvermogen

Voorbij Funderingstechniek is gespecialiseerd in het uitvoeren van alle voorkomende funderingswerkzaamheden.

Lees verder

noordster.org

PAX Groep | Our way, all the way!

PAX Groep richt zich op de coördinatie en uitvoering van logistieke projecten in de bouw en industrie. Van exceptioneel transport tot verscheping en van intern transport tot montage.

Lees verder

noordster.org

EQIN| Uw partner voor Equipment en Welding Solutions

EQIN is de meest veelzijdige allround speler op het gebied van verhuur en verkoop van industrieel materieel. Wij helpen klanten bij al hun equipment uitdagingen. EQIN biedt oplossingen op maat, met een uitgebreid verhuurassortiment en serviceconcepten die u optimaal laten functioneren.

Lees verder

noordster.org

Phoenix BIO

Wij zijn Phoenix BIO, een VCA gecertificeerd bedrijf dat actief is in de industriesector en utiliteitsbouw in Noord en Midden Nederland. Wij zijn een gedegen partner voor brandwerende en isolatievoorzieningen voor zowel bestaande bouw, als nieuwbouwprojecten.

Lees verder

noordster.org

Incontroll B.V. | Ondersteunt talrijke ondernemingen m.b.t. veiligheid en gezondheid.

Incontroll B.V. is een organisatie die gezamenlijk met een aantal partners 24/7 actief is om talrijke ondernemingen te ondersteunen m.b.t. veiligheid en gezondheid.

Lees verder

noordster.org

Remeha | Partners in comfort

In een dynamische omgeving waarin de energietransitie in volle gang is, biedt Remeha met een afgewogen assortiment jou als professional en de eindgebruiker zekerheid om tot de juiste keuze te komen.

Lees verder

Ouder nieuws