Nieuws

noordster.org

Fripel | Nordpellets uit de regio, voor de regio

Nordpellets van Fripel zijn bijzondere pellets en zorgen voor een zeer hoog rendement.

Lees verder

noordster.org

Voorbij Funderingstechniek | De specialist in het leveren van draagvermogen

Voorbij Funderingstechniek is gespecialiseerd in het uitvoeren van alle voorkomende funderingswerkzaamheden.

Lees verder

noordster.org

PAX Groep | Our way, all the way!

PAX Groep richt zich op de coördinatie en uitvoering van logistieke projecten in de bouw en industrie. Van exceptioneel transport tot verscheping en van intern transport tot montage.

Lees verder

noordster.org

EQIN| Uw partner voor Equipment en Welding Solutions

EQIN is de meest veelzijdige allround speler op het gebied van verhuur en verkoop van industrieel materieel. Wij helpen klanten bij al hun equipment uitdagingen. EQIN biedt oplossingen op maat, met een uitgebreid verhuurassortiment en serviceconcepten die u optimaal laten functioneren.

Lees verder

noordster.org

Phoenix BIO

Wij zijn Phoenix BIO, een VCA gecertificeerd bedrijf dat actief is in de industriesector en utiliteitsbouw in Noord en Midden Nederland. Wij zijn een gedegen partner voor brandwerende en isolatievoorzieningen voor zowel bestaande bouw, als nieuwbouwprojecten.

Lees verder

noordster.org

Incontroll B.V. | Ondersteunt talrijke ondernemingen m.b.t. veiligheid en gezondheid.

Incontroll B.V. is een organisatie die gezamenlijk met een aantal partners 24/7 actief is om talrijke ondernemingen te ondersteunen m.b.t. veiligheid en gezondheid.

Lees verder

noordster.org

Remeha | Partners in comfort

In een dynamische omgeving waarin de energietransitie in volle gang is, biedt Remeha met een afgewogen assortiment jou als professional en de eindgebruiker zekerheid om tot de juiste keuze te komen.

Lees verder

noordster.org

Duros | Duurzame sanitaire oplossingen

Duros installeert en onderhoudt waterloze urinoirs van het Deense merk Uridan. Uridan urinoirs worden geprezen om haar eenvoud, effectiviteit en verbluffende design.

Lees verder

noordster.org

Remmers | Een gevestigde waarde sinds 1949

De Remmers groep werd in 1949 opgericht door Bernhard Remmers en is ook nu nog een onafhankelijk familiebedrijf. Remmers is een specialist in de productie van de bouwchemische producten, houtverven en -lakken en industriële lakken.

Lees verder

noordster.org

Viega | Oplossingen voor sanitair, verwarming, gas en drinkwater

Viega is de internationale marktleider op het gebied van systeemtechniek. Naast buis- leidingsystemen behoren voorwand- en afvoertechniek tot het productprogramma. Kwaliteit is alles voor Viega en heeft dan ook de hoogste prioriteit.

Lees verder

Ouder nieuws