Abird gaat verder als Boels Industrial

Abird is al meer dan 50 jaar de specialist in industrieel materieel. Ruim 3 jaar geleden werd Abird overgenomen door Boels Rental. Sinds de overname profileerde Abird zich al als ‘part of’ Boels. Abird en Hef en Hijs Nederland gaan vanaf nu verder als Boels Industrial.

 

Zelfde materieel, zelfde medewerkers

Voor klanten verandert er weinig. Onze klanten kunnen nog steeds terecht bij dezelfde ervaren en vakkundige medewerkers voor kennis en advies op maat. Alle Abird vestigingen behouden hun specialisme en ook het verhuurassortiment blijft hetzelfde. Sinds de overname door Boels is flink geïnvesteerd in nieuwe en moderne machines, de gemiddelde leeftijd van het materieel zit onder de 4 jaar. Wat ook niet verandert zijn flexibiliteit, snelle levering en service op maat. Peter Jan Troost, General Manager Boels Industrial: “We kunnen nog beter op specifieke wensen van onze klanten reageren. Zeg maar wat u nodig heeft. Wij zorgen dat het er komt. We staan 24/7 voor onze klanten klaar, zoals u van ons gewend bent”.

 

Veiligheid topprioriteit

Veiligheid blijft prioriteit nummer 1 voor Boels Industrial. Wij zijn VCA** en ISO9001 gecertificeerd. Een vanzelfsprekendheid zegt Peter Jan Troost. “Binnen de industriële branche is veiligheid cruciaal. We komen bijvoorbeeld op sites tijdens onderhoudstops. Tijdens deze periodes gaat het erom dat het werk snel en vakkundig gedaan wordt. Het vraagt om een flexibele en betrouwbare partner die werkt volgens de strikte veiligheidseisen. Boels Industrial is die partner.”

Boels Industrial heeft in Noord Nederland vestiging in Appingedam en Emmen.