Ballast Nedam Industriebouw regio Noord is verhuisd van Farmsum naar Zuidbroek


Ballast Nedam Industriebouw regio Noord is verhuisd van Farmsum naar Zuidbroek. Het nieuw bezoekadres is met ingang van nu Europaweg 20, 9636 HT Zuidbroek.

Na jarenlang in Farmsum te hebben gezeten zijn wij daar nu uit ons jasje gegroeid. Wij zijn dan ook blij dat wij in Zuidbroek een passende locatie hebben gevonden die qua kantoorruimte drie keer zo groot is en aan de eisen van deze tijd voldoet.Vanaf deze nieuwe strategische locatie tussen de A7 en de N33 op bedrijventerrein de Gouden Driehoek zullen wij als vanouds onze bestaande en nieuwe klanten blijven bedienen met dezelfde energie en enthousiasme als u van ons gewend bent.

Ballast Nedam Industriebouw beheerst alle facetten van Industriebouw, van iedere denkbare omvang en complexiteit: van onderhoud, verbetering en verbouwing tot volledige en (grootschalige) nieuwbouw, al of niet op bestaande installaties. Wij zijn specialisten op het gebied van civiele en bouwkundige constructies , boven- en ondergrondse infratechnieken alsmede de mechanische- en elektronische installaties en piping werkzaamheden. Ondernemers nemen ons in de arm om werkzaamheden in en om hun installaties uit te voeren, variërend van afvalverbrandingsinstallaties en energiecentrales tot steigers, containerterminals, opslagtanks en (petro)chemische fabrieken. Door ons volledige aanbod zijn wij in staat om u multidisciplinaire projecten aan te bieden. Zo wordt u volledig ontzorgd door het gehele traject heen. Daarnaast betekent het ontzorgen van de klant voor ons meer dan alleen het eindproduct afleveren. Veiligheid, betrouwbaarheid, snelheid, flexibiliteit en het leveren van hoge kwaliteit tegen lage kosten zijn essentieel bij ons bedrijf. Het waarborgen van veiligheid en betrouwbaarheid heeft onze hoogste prioriteit, met minimale verstoring van het bedrijfsproces en respect voor de belangen van uiteenlopende stakeholders. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de markt, die meer en meer internationaliseert, zijn we in staat dit te realiseren. Samen sterker: door samen te werken, zowel binnen Ballast Nedam als daarbuiten en door de gehele keten, zijn we in staat complete oplossingen aan te bieden. Ballast Nedam beschikt over expertise op uiteenlopende vlakken, die wordt versterkt door onze interne netwerken van dochterbedrijven en strategische partners. De combinatie van een sterke moeder met lokale expertise zorgt ervoor dat we optimale producten en diensten kunnen aanbieden, zodat de bedrijfsprocessen van onze klanten ongestoord blijven verlopen.

Bekijk de website van Ballast Nedam Industriebouw voor de mogelijkheden.

Ga naar de website