De Slimste Handen

Accelerator programma

Een bijzonder nieuw initiatief voor Groningse technische ondernemers gaat binnenkort van start. Dit traject maakt deel uit van de Pilot Energietransitie Groningen en wordt georganiseerd vanuit Bouwend Nederland en WijTechniek.

Wil je als technisch ondernemer het beste uit jouw vakmensen halen? Wil je concrete stappen nemen naar een lerende organisatie, met een duurzame missie en bijbehorende aanpak? En wil je deel uitmaken van een professioneel leer-actienetwerk met mede-ondernemers in de provincie Groningen? Tijdens het Accelerator-programma gaan Groningse technische bedrijven concreet met elkaar aan de slag om voorloper op het gebied van leren en innoveren te worden. 

Uniek aan het programma is dat het volledig wordt opgebouwd door de vragen die spelen bij deelnemende bedrijven. Deelnemers krijgen daarnaast persoonlijke begeleiding en zullen onderdeel worden van een uitgebreid en professioneel leernetwerk met gelijkgestemden in de regio. Dit doen zij om het beste uit hun technische vakmensen te halen, voor nu en voor de toekomst.

Geef je interesse aan via dit formulier als je binnen jouw bedrijf wil groeien op het gebied van leven lang ontwikkelen. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen via met julia@projectcrossover.nl.
Slimste Handen

Nomineer jouw collega of team voor De Slimste Handen van Nederland 2021

Technische vakmensen zijn onmisbaar! Heel Nederland is zich bewust van de vitale functies in ons land. De afgelopen tijd is extra duidelijk hoe belangrijk en onmisbaar de technische vakmensen zijn. Het hele land (en wereld) staat op z’n kop maar dankzij deze groep houden we schoon drinkwater, stapelt het vuil zich niet op, hebben we licht in huis, een werkende traplift, een vriezer die werkt, internet om thuis te werken, persconferentie te volgen. We kunnen nog wel even verder gaan met deze opsomming van wat we allemaal kunnen doen dankzij technische vakmensen!

Werken bij jullie echte technische vakmensen? Zijn ze nieuwsgierig, vooruitkijkend, bezig met hun ontwikkeling en kennis delen, bieden ze hulp, zijn ze trots op de techniek en bewust van hun gezondheid? Daarvoor en voor veel meer verdienen ze waardering. 

Juist nu is en blijft het belangrijk om op een positieve en energieke manier deze waardering te uiten. Met De Slimste Handen van Nederland eren we onze technische vakmensen. Want ze werken net zo goed met hun hoofd als met hun handen. Het zou geweldig zijn als zoveel mogelijk technische collega’s van jullie de waardering krijgen die ze verdienen en kans maken op de titel:

 

DE SLIMSTE HANDEN VAN NEDERLAND 2021

 

NOMINEREN

Nomineer in slechts een paar minuten een technische collega of team voor een plek op het podium. Kies de juiste categorie die bij hem/haar/het team past en geef daarbij aan waarom! 
deslimstehanden.nl
 
 
Onze missie: Bijdragen aan voldoende technische vakmensen met slimme handen om Nederland de komende 100 jaar leefbaar te houden.

Web: www.projectcrossover.nl | www.deslimstehanden.nl