Hitachi Capital Mobility Nederland

Hitachi Capital Mobility Nederland is een full-service mobiliteitsprovider met een brede expertise die verdergaat dan autoleasing. Vanuit het principe Think Global, Act Local bedient Hitachi Capital Mobility de Nederlandse markt vanuit vier vestigingen in Nederland en België. Het bedrijf is een dochter van Hitachi Capital Corporation.


Het bedrijf is ontstaan uit een fusie van Noordlease en Leasevisie, waarmee decennia aan ervaring in de mobiliteitsbranche werd samengebracht. Hitachi Capital Mobility biedt reguliere lease, maar is ook leverancier van deelmobiliteit, Mobility-as-a-Service en Last Mile Solutions.Met meer dan 37 jaar ervaring in de mobiliteitsbranche heeft Hitachi Capital Mobility de ideale uitgangspositie om wereldwijde trends in mobiliteit te vertalen naar diensten die zijn afgestemd op de wensen en behoeften van individuele klanten.

 

Het bedrijf blijft investeren in duurzame mobiliteit. In 2019 werd nagenoeg de helft van de aandelen van Mobility-as-a-Service leverancier Mobility Mixx aangekocht en ging Hitachi Capital Mobility een strategisch partnerschap aan met WeGo. Ook nam het bedrijf in 2019 de Belgische leasemaatschappij Mobillease over. In april 2021 fuseert het moederbedrijf, Hitachi Capital Corporation, met Mitsubishi UFJ Lease.

Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website van Hitachi Capital Mobility Nederland. 


Ga naar de website