Johnson Controls | Integriteit, Duurzaamheid en Energie efficiëntie

 

Johnson Controls is een internationaal bedrijf met zijn oorsprong in de Verenigde Staten, Warren S. Johnson is de uitvinder van de eerste elektrische kamerthermostaat en kreeg daar in 1883 een patent op. Tegenwoordig heeft Johnson Controls vestigingen over hele wereld en werken er meer dan 100.000 mensen. Het bedrijf richt zich op gebouw-gebonden installaties in de breedte zin van het woord. Regeltechniek voor klimaat installaties HVAC/Koelmachnies en warmtepompen van het merk York, Tyco Brand- en inbraakbeveiliging en Camera bewaking/CCTV, Sprinkler van het merk Tyco, behoren allemaal tot Johnson Controls familie.

Vanuit de vestiging in Oosterwolde werken zo’n 17 collega’s voor de Regeltechniek en HVAC/Koelmachines, en zorgen we voor onze klanten in de Noordelijke provincies. Zo besturen we oa het klimaat in de Friese Ziekenhuizen, het UMCG en nog vele andere gebouwen.

De systemen van Johnson Controls zijn uniek qua slimme technologieën (Tegenwoordig oa Cloud-oplossingen) Connectiviteit met vele andere systemen en lange levensduur. Zo zijn alle generaties naadloos op elkaar aan te sluiten, en zijn onze installaties uit de jaren 80 tot heden nog steeds werkend terug te vinden in de gebouwen om ons heen. Integriteit, Duurzaamheid en Energie efficiëntie zijn de kernwaarden van ons bedrijf.