Phoenix BIO

Wij zijn Phoenix BIO, een VCA gecertificeerd bedrijf dat actief is in de industriesector en utiliteitsbouw in Noord en Midden Nederland. Wij zijn een gedegen partner voor brandwerende en isolatievoorzieningen voor zowel bestaande bouw, als nieuwbouwprojecten. Onze specialisatie varieert van het dichten van brandwerende doorvoeringen, tot het isoleren van alle soorten leidingisolatie.

Binnen ons bedrijf werken wij uitsluitend met gecertificeerde producten van hoogwaardige kwaliteit. Het materiaal dat wij gebruiken, is voorzien van het CE-keurmerk, waardoor Phoenix BIO ook te benaderen is voor uw eigen montage. De jarenlange kennis en expertise van directie en medewerkers heeft ertoe geleid dat Phoenix BIO sinds november 2015 een sterke groei doormaakt. Zo mag ons team, dat onder meer bestaat uit gekwalificeerde isolatiemonteurs en brandpreventieapplicateurs, zich met recht specialist noemen op het gebied van brandwering, isolatie, onderhoud en advies.

Sinds augustus 2021 zijn de kantoren in Heerenveen en Groningen samengevoegd in een prachtig pand in Leek, waar wij nog meer producten in opslag kunnen houden en kortere lijnen kunnen hanteren. De centrale ligging maakt het voor onze monteurs bovendien mogelijk om vanuit hun woonadres de projecten te bezoeken.

Is Phoenix BIO de partner die u zoekt? Neem dan contact op via: 050-2510051 of breng een bezoekje aan Lorentzpark 22, 9351 VJ Leek (gelegen naast de A7). De koffie staat voor u klaar! 

www.phoenixbio.nl