Remmers | Een gevestigde waarde sinds 1949

De Remmers groep werd in 1949 opgericht door Bernhard Remmers en is ook nu nog een onafhankelijk familiebedrijf. Remmers is een specialist in de productie van de bouwchemische producten, houtverven en -lakken en industriële lakken. Het bedrijf telt ongeveer 1.500 hoogopgeleide werknemers, meer dan 400 probleemoplossende productsystemen en een decennialange ervaring in de belangrijkste competentiedomeinen in onze sector.

Wij bieden een reële meerwaarde in de samenwerking met nationale en internationale partners. Wanneer het gaat om veilige en betrouwbare systemen, een competente expertise en een service op maat van de klant, is Remmers de absolute marktleider.
 

High performance vloeren

Overal in het land staan parkeergarages en gebouwen met producten en systemen van Remmers. Als vooraanstaand producent van hoogwaardige kunstharsvloeren en bouwbeschermingsmiddelen draagt Remmers bij aan de waarde, conservering en veiligheid van deze gebouwen. Remmers denkt en doet: wij leveren een totaalconcept, van advies tot onderhoud. Hoe eerder de specialisten van Remmers zijn betrokken in het bouwproces, hoe beter de investering rendeert omdat wij samen met opdrachtgever, architect en bouwbedrijf toewerken naar een optimaal gebouw intermen van exploitatie en milieubelasting. Of het nu gaat om een decoratieve of industriële vloer, Remmers heeft altijd dé meest passende oplossing. Nationale en internationale referenties bewijzen de levensduur van de Remmers oppervlaktesystemen. Duurzame oplossingen op alle niveaus.