Weidmüller | Uw partner in Industrial Connectivity

Weidmüller

Uw partner in Industrial Connectivity

Samen met onze klanten geven we vorm aan de digitale transformatie - met producten, oplossingen en services voor Smart Industrial Connectivity en het Industrial Internet of Things We kijken er naar uit u te ontmoeten!

Let’s connect.

Het Weidmüller Team

NAAR DE WEBSITE

NAAR CATALOGUS PRODUCTPORTFOLIO

 

Wie we zijn

Of het nu gaat om industriële besturingen in de voedselindustrie, de elektriciteitsproductie, het watermanagement of gebouwbeheersystemen, bijna geen enkele van de huidige branches kan zonder elektronica en elektrische connectiviteit.

In deze geïnternationaliseerde, technologisch veranderende wereld neemt de complexiteit van de vereisten snel toe door de opkomst van nieuwe markten. Nieuwe, meer gevarieerde uitdagingen moeten worden overwonnen, en de oplossingen daarvoor zullen niet alleen in hightechproducten worden gevonden.

Connectiviteit is de sleutel, of het nu gaat om stroom, signalen en gegevens, eisen en oplossingen of theorie en praktijk. Industrial Connectivity heeft verbindingen nodig. En dat is precies waar we voor staan.

LEES MEER

 

Bedrijfswaarden

Wat drijft ons

 

Klanten

Wij voldoen aan of overtreffen de verwachtingen van onze klanten door het leveren van functioneel hoogwaardige producten, een marktgerichte prijs- kwaliteitverhouding en een uitstekende logistiek.

Innovatie

Voortdurende innovatie op het gebied van producten en processen waarborgt onze concurrentiepositie voor onze klanten op de lange termijn. Het vraagt en bevordert de creativiteit op alle gebieden van het bedrijf.

Medewerkers

Gekwalificeerde, geëngageerde en prestatiegerichte medewerkers dragen samen met een hoog niveau van bedrijfscommunicatie bij aan ons economisch succes over de hele wereld.

Kwaliteit van producten en processen

Kwaliteit in alle processen, producten en diensten is de vereiste voor het creëren van bedrijfspraktijken die worden gekenmerkt door vertrouwen, betrouwbaarheid en professionaliteit.

KWALITEITSMANAGEMENT