Woodpacker Trading BV

Ruim 20 jaar geleden richtte Ruben Hut, in samenwerking met Jos Hilbrands, Woodpacker Trading op. Primaire bezigheid was in de eerste jaren vooral de handel in gebruikte pallets. Door de jaren heen is Woodpacker uitgegroeid tot een full-service bedrijf op het gebied van: inname en verwerking van gebruikte pallets, het produceren van houten (ISPM15) maatwerk transportverpakkingen in alle soorten en maten en het verhandelen van (nieuwe) pallets.

Snelheid bij de levering van maatwerk pallets of (export-)verpakkingen is meestal gewenst. Wat de ene dag wordt besteld, moet de volgende dag vaak al geleverd worden. Een groot voordeel is dat Woodpacker alle werkzaamheden in eigen beheer kan uitvoeren, waardoor er snel geschakeld kan worden. Lengte, breedte, grootte, een kist of krat, hout of plaatmateriaal, speciale opdrachten; het maakt Woodpacker niet uit. Door een goede planning zorgt Woodpacker voor snelle leveringen en worden afspraken nagekomen en waar gemaakt. Woodpacker werkt snel, efficiënt en doordacht, er wordt snel geschakeld van probleem naar oplossing.

Op het gebied van exportverpakkingen kan Woodpacker Trading, naast het leveren van kisten, kratten of maatwerk u ook adviseren bij hout en plaat gerelateerde logistieke verpakkingsproblemen.

Woodpacker staat voor kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Het deskundige team van Woodpacker Trading te Drachten zegt wat het doet en doet wat het zegt!

WW.WOODPACKER.NL