ZinTel is een bedrijf voor goede, accurate telefonie en internet, voor iedere onderneming.

ZinTel is een bedrijf voor goede, accurate telefonie en internet, voor iedere onderneming.
Directeur en eigenaar Martin van Dijk van ZinTel te Veendam staat met zijn goed getrainde en (ervarings)deskundig opgeleid team 24 uur per dag, 7 dagen in de week paraat om de bereikbaarheid van jouw bedrijf te waarborgen. Daarnaast, géén irritante en zenuwslopende keuzemenu’s waardoor je door de bomen het bos niet meer zit en géén lange wachttijden.

 

 
Eén van de producten die ZinTel levert is het Mitel Telepo My-connect platform. Op dit moment het beste en meest geavanceerde en solide hosted telefoniesysteem. Bij hosted telefonie betaal je een vaste vergoeding per gebruiker, per maand en maak je gebruik van een telefooncentrale uit de cloud. Hierdoor blijven de kosten overzichtelijk en goed te beheren.
Middels dit telefonieplatform ben je als drukke ondernemer en/of manager overal en op elk telefoonapparaat bereikbaar.
 

 
VaMo staat voor vast & mobiel integratie. Kort omschreven; het telefoonverkeer over de vaste telefoon gaat ook over de mobiele telefoon. Als je met je mobiele telefoon belt, dan bel je met het vaste nummer naar ‘buiten’.
VaMo is een dienst die het mogelijk maakt om oproepen naar je vaste telefoonnummer ook op je mobiele telefoon te kunnen beantwoorden en/of door te verbinden naar derden op kantoor of onderweg.
Zo mis je voortaan geen enkel gesprek meer! Je verliest hierdoor niet onnodig en onverhoopt (potentiële) klanten, omdat je uitermate service – en klantgericht kunt zijn. Een absolute win-win actie.
En wil je even niet gestoord worden, dan kunnen de oproepen eenvoudig worden omgeleid naar een andere bestemming. Je hebt alles zelf in handen.
Mocht je je mobiele nummer niet aan iedereen kenbaar maken? Geen probleem. Met de Telepo app bel je met je mobiele telefoon alsof je op kantoor zit en stuur je tevens alvast je vast telefoonnummer mee.